Professor Emeritus, 1978-óta tanit Budapesti Corvinus Egyetemen, 2011-től a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.  Alapító vezetője a StartupVIP inkubátornak a BME-n. A VJV Consuling Kft. ügyvezetője.

A közgazdaságtudományok kandidátusa, gépészmérnöki és gazdasági mérnöki diplomáit a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte.

Pályafutás során a legutóbbi három évtizedben volt a Budapest Bank képzési és fejlesztési vezetője, a GE Hungary Training council vezetője, a Centrum Áruházak igazgatósági elnöke, a Seed Kisvállalkozás-Fejlesztési Alapítvány kurátora, elnöke, az International Management Center, vezető tanára, dékánhelyettese, az Europen Forum for Entreprenurship Research ügyvezető igazgatója.

Közeljövőben jelenik meg a HVG kiadónál a Vállalkozásnavigátor. az Ötlettől a piacra lépésig című könyve Petheő Attila társszerzővel.  Ugyanebben a témakörben korábban jelent meg a Kisvállalkozások indítása és működtetése című könyve 2009-ben és 2011-ben, a Vállalkozás: az ötlettől az újrakezdésig (2002) és a Vállalkozási szervezetek és stratégiák (1999).