Külkereskedelmi főiskolai tanulmányait követően a TESCO  Műszaki-Tudományos Együttműködési Irodánál  kezdte pályafutását. A rendszerváltás után a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában oktatási és nemzetközi igazgató valamint a Magyar-Japán Gazdasági Klub titkára volt. A Magyar Menedzsment Intézet megálmodójaként az MMI Alapítvány ügyvezetője, majd a MMI Egyesület igazgatója, később elnökségi tagjaként irányította a szervezet operatív munkáját, több mint 300 vezetői program fejlesztésében és lebonyolításában végzett irányítási-szervezési feladatokat, több tucat kutatási, tanácsadási, képzési projekt koordinátora volt.

2001-2003. között az Államadósságkezelő Központ (ÁKK) törzskari vezetőjeként a tulajdonosi felügyeleti kapcsolattartásért felelt, a társaság szabályozási és közbeszerzési területeit, valamint marketingkommunikációs tevékenységét irányította. A nemzetközi kapcsolattartás és a képzési tevékenység is irányítása alá tartozott.

2004-2006. között a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségének (MTESZ) főigazgatójaként az országos társadalmi szervezet adósságkonszolidációját, veszteség felszámolását hajtotta végre, elkészítette szakmai és szervezeti megújulását célzó középtávú stratégiai tervet.

2007-2010. között a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (ITD Hungary) koordinációs igazgatójaként a tulajdonosi (kormányzati) kapcsolatok és a Felügyelő Bizottság munkáját, valamint a társaság szervezeti szintű projektjeit koordinálta. Projektmenedzserként az NGM 2 Program- és 1 Projekt-Irodájának ITD-be olvasztását végezte, valamint közreműködött az ITD és MAG Zrt. belföldi hálózatának összevonásában. Felelős volt továbbá a társasági szabályozás, a jogi-közbeszerzési területért, irányította és felügyelte a társaság adminisztratív rendszereinek fejlesztését és működtetését, részt vett költségvetési tervezésben, GOP Projektben. Nemzetközi társintézményekkel, hazai szakmai és érdekképviseleti szervezetekkel való kapcsolattartást koordinálta.

Több éve saját kft-jében üzletviteli tanácsadást, projektfejlesztést és szakmai rendezvényszervezést végez.

A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem-London Business School MBA diplomáját 2000-ben szerezte meg.

2004-ben tanulmányokat végzett tanulmányokat EU-Forrásmenedzsment témában.

2016-ban a BKIK-ban gazdasági mediátori végzettséget szerzett.

Angol és orosz felsőfokú nyelvtudással rendelkezik.

Imád utazni, kertészkedni, puzzle képeket összeállítani és wellnessezni.